Betöltés...

"B" Kategória

Nemzetközi kategória. A "B" kategóriába tartozik a (forgalmi engedély bejegyzése alapján) legfeljebb 3500 kg megengedett legnagyobb össztömegű, a vezető ülésén kívül legfeljebb 8 állandó ülőhellyel rendelkező gépkocsi, amely lehet személygépkocsi vagy kis tehergépkocsi is.

Tájékoztató (kattintson ide): "B" Kategória.

Beiskolázás feltételei:

  • Minimum 8 általános iskolai végzettséget igazoló bizonyítvány megléte és bemutatása.
  • 16 és fél éves életkor betöltése. (A tanuló minimum 16 év 9 hónaposan tehet KRESZ vizsgát és járműkezelési (rutin) vizsgát, forgalmi vizsgát pedig 17 életév betöltése után tehet.)
  • A beiratkozáskor szükség van személyi igazolványra, vagy útlevélre, ha van már, akkor a meglévő vezetői engedélyre, háziorvos által kiállított alkalmassági igazolásra, (7200 Ft. a háziorvosnál fizetendő).
  • Ha van már olyan vezetői engedélye, amellyel az orvosi alkalmasságot tudja igazolni, akkor nem kell a háziorvoshoz mennie. (Pl.: A1, A2, A kategóriák valamelyike)

Díjszabás:

KRESZ tanfolyam díja: 40 000 Ft


Gyakorlati oktatás során kötelezően levezetendő gyakorlati órák száma 30 óra, mely során a kötelezően teljesítendő menettávolság 580 km.

Gyakorlati óradíj: 7 000 Ft/óra (30 * 7 000 Ft = 210 000 Ft)

(A gyakorlati tandíjak a szerződéskötés időpontjában érvényesek, a kalkuláció alapjául szolgáló költségek változása esetén (pl. Hatósági előírások, üzemanyag árváltozás stb.) változhatnak. Az autósiskola az árváltoztatás jogát fenntartja!)

Vizsgadíjak: 

(a Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont Nonprofit Kft. által szabott díj)

KRESZ vizsga díja: 4 600 Ft

Forgalmi vizsgadíj: 11 000 Ft

Megjegyzés: Az első vezetői engedély megszerzésekor elsősegélynyújtásból is vizsgát kell tenni. (Elsősegélynyújtó tanfolyam mentesen is vizsgázhat.)

Elsősegélynyújtás vizsgadíja: 7 900 Ft

  

A FORGALMI VIZSGÁRA BOCSÁJTÁS FELTÉTELE, NEM CSAK A KÖTELEZŐ ÓRASZÁMOK MEGLÉTE, HANEM AZ ÚJ SZABÁLYOK SZERINT A MENETTÁVOLSÁG TELJESÍTÉSE IS!

Hívjon bizalommal,

akár egyedi ajánlatokért!

Telefonszám: +36 30 950-3794

vagy keressen fel!